Over mij

Jacqueline Scherpenzeel

Als loopbaancoach heb ik de afgelopen 10 jaar meer dan 500 mensen gecoacht, waarbij talentontdekking en het vinden van hun ideale baan de belangrijkste doelen waren. Hierbij maak ik sinds 2011 standaard gebruik van de Werkenergieanalyse®, om snel inzichtelijk te krijgen wat iemands energiegevers en energienemers zijn op de werkvloer. De Werkenergieanalyse® heb ik ontwikkeld omdat ik veelal merkte dat mijn klanten geen duidelijk overzicht hadden van hun energie- en stressbronnen in hun werk en daardoor vaak verkeerde conclusies trokken, zoals zoeken naar een andere baan zonder alle kansen te benutten die er nog waren.

De Werkenergieanalyse® werkt!

Al snel merkte ik dat het instrument goed werkte. Want door de energie- en stressbronnen van mijn klanten in kaart te brengen en hen zelf de regie in handen te geven, hebben mijn klanten een flinke stap in hun loopbaan kunnen zetten. Sommigen zijn van baan gewisseld. Maar veel mensen hebben in hun huidige baan nieuwe uitdagingen gevonden.

Wil jij weten of dit coachinstrument voor jou interessant is? Vraag dan vrijblijvend een gratis demo aan. Je kunt dan zelf het online-systeem en de automatische gegenereerde rapportage ervaren. Daarnaast bespreken we samen of de Werkenergieanalyse® een toegevoegde waarde heeft voor jouw dienstverlening.

Minder stress krijgen van je werk in 5 stappen

In Nederland hebben veel mensen last van stress op het werk. Er wordt vaak gedacht dat dit komt door een te veel aan werk, waarbij de draaglast hoger ..

Lees blog

Video