Veel gestelde vragen

1. Worden de gegevens gebruikt om onderzoek te doen? Nee, dat wordt niet gedaan, ook niet in de toekomst.

2. Worden de gegevens aan derden verstrekt? Nee, in het kader van de privacy van de klant mogen geen gegevens aan derden worden verstrekt. Hiervoor heeft ook elke coach een contract ondertekend.

3. Kan er een analyse op teamniveau worden gemaakt? Ja een teamanalyse kan worden gemaakt, door eerst alle teamleden een individuele analyse te laten maken en deze individueel te bespreken met een coach. Daarna kan er een teamrapportage van het team worden gemaakt, met voorafgaand toestemming van alle teamleden. In de teamrapportage worden geen individuele uitslagen of antwoorden verwerkt om de privcay te waarborgen.

4. Kan de Werkenergieanalyse® ook door ondernemers worden gemaakt? Ja, er is inmiddels een variant voor zelfstandige ondernemers zonder personeel en een variant voor een ondernemer met personeel. De methodiek en rapportage is hetzelfde alleen zijn een aantal vragen aangepast.

5. Wat is de prijs van een Werkenergieanalyse® + gesprek voor een medewerker? De prijs bedraagt 395,- excl. BTW.

Waarom de Werkenergieanalyse zo waardevol is voor je coachee en bedrijf!

Als ervaren coach ben je altijd op zoek naar het beste voor je klant. Naar het traject met de meeste waarde, want dit is tenslotte je missie. Je weet ..

Lees blog

Video