Wat maakt de Werkenergieanalyse® zó waardevol voor je coachee en bedrijf?

Ontdek de 3 geheimen van deze omzetversneller van ruim 100 ervaren coaches!

Wil jij als ervaren coach werken met een uniek inhoudelijk bewezen loopbaanadvies instrument? Waarmee je jouw trajecten naar je coachee en opdrachtgever ijzersterk onderbouwt? Jezelf onderscheidt in de drukke coachmarkt? En betere resultaten behaalt voor je coachee én tegelijkertijd meer omzet voor je bedrijf?

Dan nodig ik je van harte uit mee te doen aan dit vrijblijvende webinar over de Werkenergieanalyse op 27 februari om 20:00!

Mis dit webinar niet!

In dit webinar vertel ik je:

  • Wat de Werkenergieanalyse uniek maakt.
  • Hoe je een intake goed betaald kunt krijgen.
  • Hoe jij je marketing kunt vereenvoudigen en gemakkelijker meer omzet creëert.
  • Waarom al meer dan 100 ervaren (loopbaan)coaches met deze tool werken.

Dit wil jij toch ook als coach? Geef je dan snel op voor dit webinar om meer te weten te komen over dit veelzijdige coachinstrument. De Werkenergieanalyse blijft een exclusief instrument voor 300 ervaren coaches dus je kunt nu nog instappen.

Hoe gaat dit webinar in zijn werk?

Schrijf je in via onderstaand formulier. Je ontvangt hierna direct de bevestigingsmail met alle praktische informatie en een voorbeeldrapportage van de Werkenergieanalyse. Noteer dinsdag 27 februari 20:00 uur alvast in je agenda!

Waarom de Werkenergieanalyse zo waardevol is voor je coachee en bedrijf!

Als ervaren coach ben je altijd op zoek naar het beste voor je klant. Naar het traject met de meeste waarde, want dit is tenslotte je missie. Je weet ..

Lees blog

Video