Logo Werk Energie Analyse
06 – 555 511 39 Nieuwsbrief Inloggen

Contact

jacqueline scherpenzeelDe Werkenergieanalyse® is opgericht door Jacqueline Scherpenzeel in 2011. Als loopbaancoach heeft zij de afgelopen 13 jaar meer dan 600 mensen gecoacht, waarbij talentontdekking en het vinden van hun ideale baan de belangrijkste doelen waren.

De Werkenergieanalyse®  heeft zij ontwikkeld omdat ze veelal merkte dat haar klanten geen duidelijk overzicht hadden van hun energie- en stressbronnen in hun werk. Hierdoor werden er vaak verkeerde conclusies getrokken, zoals zoeken naar een andere baan zonder eerst alle kansen te benutten die er nog waren. Met de Werkenergieanalyse® is het mogelijk om snel inzichtelijk te krijgen wat iemands energiegevers en energienemers zijn op de werkvloer. 

De Werkenergieanalyse®  werkt!

Als snel bleek dat het instrument goed werkte, want door de energie- en stressbronnen in kaart te brengen en hen zelf de regie in handen te geven, hebben veel klanten een flinke stap in hun loopbaan kunnen zetten.

In 2013 is de tool verder doorontwikkeld en zo gemaakt dat ook andere (loopbaan) coaches ermee kunnen werken. Binnen enkele maanden na de lancering werkten al 20 coaches met deze tool. In de loop der jaren is het aantal licentiehouders toegenomen tot ruim 140 verspreid over heel Nederland. 

Onderscheiden in de markt

Wil jij weten of dit coachinstrument voor jou als coach interessant is? Vraag dan vrijblijvend een gratis demogesprek aan. Je kunt dan zelf het online-systeem en de automatisch gegenereerde rapportage ervaren. Tevens bespreken we samen of de Werkenergieanalyse®  een toegevoegde waarde heeft op jouw dienstverlening en hoe je je hiermee kunt onderscheiden in de markt!

Contactgegevens

Werkenergieanalyse®  / You Know
Weegbree 12
5236 RD 's-Hertogenbosch

Telefoon: 06 55551139
KvK: 17179577 

Wil je graag meer informatie over de Werkenergieanalyse® ? Vul dan hieronder je gegevens in. Je mag uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

De Werkenergieanalyse als gespreksonderwerp

Waar de meeste coaches de Werkenergieanalyse gebruiken als nulmeting of controle-instrument in hun loopbaan- en verzuimtrajecten, past Imilde Kuehn - ..

Lees casus

Volg ons op:

Video