Logo Werk Energie Analyse
06 – 555 511 39 Succesroute Inloggen

Jacqueline Scherpenzeel – De Werkenergieanalyse®

Ik ben Jacqueline Scherpenzeel, loopbaancoach en ontwikkelaar van de Werkenergieanalyse®, de slimste tool voor loopbaancoaches.

Coaches die met de Werkenergieanalyse® werken zijn ondernemers met een actief leven. Ze zijn enthousiast, houden van groei en persoonlijke ontwikkeling en ze staan positief in het leven. Het zijn zelfstandige, extraverte een eerlijke mensen. Die hun mening durven geven en die snelle beslissingen nemen.

Het zijn professionals met liefde voor hun vak. Ze werken praktisch en resultaatgericht; het zijn gevers, ze geven graag. En daarom vinden ze marketing en verkoop vaak moeilijk.

De Werkenergieanalyse® is een grote meerwaarde voor deze coaches, omdat het een instrument is waarmee coaches zichzelf onderscheidend in de markt zetten. Wil je meer klanten en opdrachtgevers dan is de Werkenergieanalyse® de slimste tool voor jou.

Over Jacqueline

In 2005 maakte ik de switch van agrarisch projectmanager naar zelfstandig loopbaancoach. Hoe onzeker deze nieuwe toekomst ook was, het is mijn beste beslissing ooit geworden. Loopbaancoaching geeft mij niet alleen plezier en energie, het past ook echt bij mij.

Sindsdien heb ik ruim 600 mensen gecoacht, waarbij talentontdekking en het vinden van je ideale baan de belangrijkste doelen zijn.

Werkenergieanalyse® ontstaan in 2011

De Werkenergieanalyse® ben ik gaan ontwikkelen (in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam) toen ik merkte dat mijn coachees geen duidelijk overzicht hadden in de energie- en stressbronnen in hun werk. Er werden vaak verkeerde conclusies getrokken, zoals het zoeken naar een andere baan, zonder eerst alle kansen te benutten die er in de huidige functie nog waren.

Met de Werkenergieanalyse® werd het mogelijk om snel inzichtelijk te krijgen wat iemands energiegevers en energienemers waren op de werkvloer.

Onderscheidend in de markt

In 2013 heb ik de tool doorontwikkeld zodat ook andere (loopbaan)coaches ermee kunnen werken.

De Werkenergieanalyse® is een praktisch instrument dat goed werkt en levert uitstekende resultaten; coachees maken flinke stappen in hun loopbaan en carrière. Bovendien is het een tool die onderscheidend is.

Sinds de lancering is het aantal licentiehouders gegroeid naar ruim 140 coaches, verspreid over heel Nederland.

Route naar Succes

Ben je loopbaancoach, of team- of re-integratiecoach, dan in de Werkenergieanalyse® als coachinstrument ook interessant voor jou. Ik heb een gratis succesroute ontwikkeld, waarin je eenvoudig kennismaakt door alle stappen van de Werkenergieanalyse® heen.

De Werkenergieanalyse® is bovendien een wetenschappelijk onderbouwd instrument, waar coaches hun exclusiviteit en onderscheidend vermogen mee vergroten. En niet in de minste plaats; hun omzet en klanten door zien groeien.

Wil je meer weten, neem de Werkenergieanalyse® Succesroute!

Jouw route naar:

  • Meer omzet en meer opdrachten
  • Meer onderscheidend vermogen en meer zichtbaarheid
  • Meer werkgeluk voor jouw klanten
Download succesroute